HOMESTAY Kuala Lumpur. Tempah SEGERA sebelum PENUH!!!

Shopping di Kuala Lumpur, Stay di Homestay KL Kuala Lumpur Sentul Murah Kami

MyFEST 2015 adalah masa yang terbaik untuk membeli-belah!

Setiap hari adalah hari yang baik untuk membeli-belah di Malaysia, bukan hanya semasa cuti, perayaan dan tempoh jualan. Ini kerana rakyat Malaysia suka membeli-belah dan tidak memerlukan sebab untuk memukul pusat membeli belah dan kedai-kedai. Ia begitu berjangkit bahawa walaupun pelancong akan menghabiskan masa yang menyimpan troli membeli-belah mereka sepanjang berada di sini.

menginap di Homestay KL Kuala Lumpur Murah
Membeli belah dan menginap di Homestay KL Kuala Lumpur Murah

Tahukah anda, KL adalah pusat pelancongan dan membeli belah utama di Malaysia? Hampir apa sahaja boleh dibeli di Kuala Lumpur. Ia adalah syurga membeli belah bagi kaki shopping. 

Apa yang anda tunggu lagi? Penginapan di homestay kl kuala lumpur pwtc sentul pada harga yang murah dan berpatutan. Lokasinya sangat strategik dan mudah akses ke LRT. Anda boleh membeli belah seharian suntuk di seluruh Kuala Lumpur dengan hanya menaiki LRT dan monorail.


Membeli-belah dalam 3 jualan besar tahunan


Seluruh negara meraikan MyFEST 2015 dan lot jadi aktiviti-aktiviti yang berbaris untuk menyambut pelancong dari seluruh dunia, termasuk jualan! Terdapat tiga jualan besar yang dianjurkan oleh Tourism Malaysia:

1Malaysia GP Sale (Mac 2015)
1Malaysia Karnival Jualan Mega (Julai - Ogos 2015)
Tahun 1Malaysia Jualan Akhir (November - Disember 2015)

1Malaysia GP Sale diadakan bersempena dengan Formula tahunan 1 Grand Prix. Ini adalah masa yang sesuai untuk pelancong untuk menikmati perlumbaan Formula 1 dan pada masa yang sama pergi untuk pengembaraan membeli-belah. Sebaliknya, 1Malaysia Mega Sale Canival, "ibu daripada semua jualan" menawarkan pelancong pelbagai diskaun, insentif dan promosi di banyak perkhidmatan di seluruh negara. Jualan 1Malaysia Akhir Tahun merupakan acara membeli-belah besar yang wrap sehingga tahun dengan bang a. Pelanggan akan menarik barisan acara fesyen berkaitan, hiburan dan membeli-belah di seluruh negara promosi. Bukan itu sahaja! Terdapat juga akan menjadi 1Malaysia Unified Sale oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan Malaysia dengan kerjasama dewan perniagaan dan persatuan perdagangan.

Membeli-belah semasa tempoh jualan perayaan

Malaysia adalah sebuah negara pelbagai festival dan adalah antara salah satu daripada beberapa negara yang paling banyak cuti umum di dunia. Malaysia meraikan dua jenis cuti umum - cuti kebangsaan dan negeri. Cuti kebangsaan dirayakan di seluruh Malaysia dan cuti negeri dirayakan di negeri-negeri tertentu. Jualan biasanya diadakan bersempena dengan perayaan-perayaan kebangsaan, seperti Hari Raya (Eid ul-Fitr), Tahun Baru Cina, Deepavali dan Krismas Jualan. Perayaan-perayaan ini juga mungkin bertepatan dengan 3 jualan besar tahunan, 1Malaysia GP Sale, 1Malaysia Karnival Jualan Mega 1Malaysia dan Jualan Akhir Tahun. Ini adalah masa yang tepat untuk membeli hadiah untuk yang tersayang untuk meraikan perayaan-perayaan ini. Membuat mereka tersenyum dengan hadiah untuk menyatakan penghargaan anda.

Membeli-belah semasa cuti sekolah

Cuti sekolah yang panjang merupakan masa yang sesuai untuk membeli-belah kerana ramai peruncit akan mempunyai jualan dan promosi, seperti Jualan Kembali ke Sekolah dan juga jualan yang bertepatan dengan jualan besar negara. Selalunya, terdapat 3 segi cuti sekolah setiap tahun, termasuk satu yang paling lama pada akhir tahun ini.

Membeli-belah dalam acara-acara khas

Malaysia kini sebagai salah satu destinasi perniagaan paling digemari di Asia Tenggara. Oleh itu, pelbagai acara menarik akan diadakan sepanjang MyFEST 2015. Antaranya ialah 1Malaysia International Shoe Festival, Pameran Perabot Antarabangsa Malaysia, Kecantikan Ekspo Antarabangsa, Malaysia Pameran Barang Kemas Antarabangsa dan banyak lagi. Semasa pameran dan ekspo, akan ada pertukaran perdagangan perniagaan dan aktiviti jualan. Ini adalah masa yang apabila peserta industri dan pengguna boleh mengambil kesempatan daripada tawaran dan promosi.


NU SENTRAL, KUALA LUMPUR


Cari syurga membeli-belah anda di tengah-tengah KL Sentral. Nu Sentral adalah pusat membeli-belah yang bergaya terkini yang sentiasa sibuk-Kuala Lumpur. Pusat membeli belah lapan tingkat mempunyai bumbung hijau yang besar dengan pelbagai ruang hiburan, makan di tempat terbuka dan ciri-ciri unik yang lain untuk pengalaman membeli-belah yang menarik. Salah satu daripada kedai-kedai runcit utama yang terdapat dalam Nu Sentral adalah Parkson, Sam Groceria, Hush Puppies, Sephora, Mesin, L'occittane, Focus Point, Cotton On, dan Lewi. Terdapat juga ada kekurangan restoran-restoran di Nu Sentral, di mana pembeli boleh menuju ke Sushi Tei, Coffee Planet, BORANGPERMOHONAN Food Court, Starbucks, O'Brien, Tony Roma dan The Loaf untuk pengalaman gastronomi memuaskan.

SURIA KLCC

Suria KLCC adalah destinasi membeli-belah terulung di Malaysia yang terletak di berprestij Kuala Lumpur City Centre (KLCC). Ia menawarkan pelbagai barangan dan perkhidmatan yang terdiri daripada fesyen, hiburan, seni & budaya untuk makanan dekat dan jauh. Suria KLCC dikelilingi oleh hotel, bangunan pejabat, taman dan menari indah air pancut, jam menjanjikan keseronokan santai.

PAVILION KUALA LUMPUR

Pavilion Kuala Lumpur terletak di tengah-tengah kawasan Bukit Bintang yang bergaya. Alami keseronokan syurga runcit ini dengan 500 cawangan yang menawarkan yang terbaik makanan, fesyen, dan menyeronokkan. Sesungguhnya Pavilion Crystal Fountain, Tertinggi Liuli Crystal Fountain di Malaysia seperti yang disahkan oleh Malaysia Book of Records. Tujuh dibezakan kawasan membeli-belah butik rumah perdana dari seluruh dunia.

Fahrenheit 88

Hayati pengalaman membeli-belah baru di Fahrenheit 88, terbaru dan paling ikonik destinasi membeli-belah Kuala Lumpur untuk warga kota muda. Nadi baru di bandar, Fahrenheit 88 mempunyai jari pada nadi hari ini, dengan lebih daripada 250 kedai-kedai runcit berlabuh oleh kedai utama UNIQLO yang pertama di kawasan panas Malaysia, F & B, dan pusat-pusat hiburan sepanjang lebih tujuh tingkat ruang membeli-belah. Penemuan-penemuan paling hangat mula di sini.

Starhill Gallery


Starhill Gallery disenaraikan sebagai salah satu daripada "pusat membeli-belah yang paling indah di Asia". Sebagai perintis dalam mewah antarabangsa, permukaan hadapan bangunan yang tersendiri daripada avant-garde seni bina adalah serta-merta. Dibina dengan negeri-of-the-art teknologi, ia menyampaikan galeri pengalaman yang kaya untuk bertualang. Tujuh tingkat mewah menawarkan kualiti, privasi dan eksklusif. Ikon antarabangsa mewah dan peruncit utama di dunia berada di sini, termasuk beberapa butik jam tangan mewah yang berdiri sendiri jarang dilihat di dunia

LOT 10

Ruangan bawah tanah yang terkenal di peringkat mahkamah makanan Lot 10 itu membawa bersama-sama beberapa makanan jalanan terbaik Malaysia di lokasi yang mudah satu. Tanpa kompromi terhadap kualiti, beberapa masakan terbaik adalah untuk mempunyai di sini. Pusat membeli belah itu sendiri adalah rumah kepada hanya Store National Geographic Malaysia, dan H & M bergaya. Akhir sekali, The Studio Pelakon dan kelab malam Rootz atas off banyaknya ini hiburan di atas bumbung.

SUNGEI WANG PLAZA

Juga dikenali sebagai "The River Of Gold", Sungei Wang Plaza mempunyai daya tarikan kepadanya yang menawan hati penduduk tempatan dan pelancong. Terletak di kawasan Segitiga Emas, Sungei Wang Plaza menawarkan pengunjung lebih daripada 800 kedai runcit dalam satu syurga membeli-belah, lengkap dengan tempat letak kereta yang mencukupi, kemudahan fungsi dan pengangkutan awam boleh diakses. Tempat untuk segala macam barang dagangan dan barang kecil yg murah.

AVENUE K

Avenue K merupakan pusat bandar paling sejuk Kuala Lumpur di mana seni dan kreativiti diraikan. Baru Avenue K bertujuan untuk memanjakan nafsu runcit anda, memenuhi keperluan hiburan anda dan memuaskan selera anda untuk makan terkemuka.
AK menawarkan pengalaman yang menarik dan tempat yang bergaya di mana pembeli boleh berehat dan memanjakan diri mereka. Dengan lebih daripada 58 pilihan tempat makan yang menarik termasuk Samba Brazil Churrascaria Steakhouse, Ayers Rock Butcher dan Johnny Rockets, tidak ada keraguan bahawa Avenue K adalah syurga foodie ini. Mempunyai permainan bowling di Black Bull dan kagum dengan bertemakan tarikan pakar, Discoveria dengan pameran interaktif pertama mereka, Dinoscovery oleh Dinosaur Live! Avenue K - Buat Kawan. Buat Trend.

BUKIT BINTANG PLAZA

Bukit Bintang Plaza dinamakan sempena daerah dan jalan sepanjang mana ia terletak, tanda terkenal yang lalu. Hari ini, ia masih berkilau dengan nilai-untuk-wang barangan yang dipamerkan. A turun-ke-bumi, pengalaman membeli-belah yang sahih menanti mereka yang mencebur diri. Fikirkan pemburu harta bukannya pembeli, dan anda akan pasti akan gembira dengan pengalaman membeli-belah dilupakan.

Homestay KL Kuala Lumpur Sentul Murah menjadikan pengalaman membeli belah anda lebih menyeronokkan dan memudahkan. Setiap tahun, ramai menginap di homestay ini untuk bershopping dan membeli belah sakan.


Link Pelaburan Lain Jika Anda Berminat:
        
ü          Pelaburan ASB Terbaik
ü          Pelaburan Unit Trust Terbaik
Lawati FB Page Homestay Kuala Lumpur = 
 

Cara Booking

Homestay Kuala Lumpur Sentul

Weekday (Isnin-Khamis) = RM250

Weekend (Jumaat-Ahad)= RM300

Cuti Umum/Sekolah = RM350

* Satu Malam bermaksud = jika booking 1hb, maka check-in ialah pada 1hb (selepas jam 2p.m) dan check-out pada 2hb (sebelum jam 12p.m).

Sila Bank-in Deposit ke Maybank 164258442407 Mohd Nizam Ali dan Whatsapp 012-6963590

Copyright © Homestay Kuala Lumpur Murah Designed by azhafizah.com