HOMESTAY Kuala Lumpur. Tempah SEGERA sebelum PENUH!!!

Homestay Kuala Lumpur

Homestay Kuala Lumpur

Kami menyediakan homestay area betul betul tengah Kuala Lumpur dan KL. Jangan risau untuk bergerak ke mana mana destinasi sekitar Kuala Lumpur. Homestay Kuala Lumpur KL ini, memang berada di lokasi yang strategik untuk bergerak ke semua lokasi.


Homestay Kuala Lumpur
Homestay Kuala Lumpur

Jika anda berurusan di lokasi lokasi panas dan sesak di dalam Kuala Lumpur, anda boleh consider untuk menaiki LRT. Tahukah anda homestay kuala lumpur KL ini berada bersebelahan dengan LRT stesen terakhir iaitu LRT Sentul Timur. Anda hanya perlu berjalan kaki untuk ke LRT Sentul Timur ini. Best kan? Jika lokasi yang anda hendak pergi adalah PWTC, Sogo, Jalan TAR, Ibu Pejabat MARA KL, Maju Junction, Hospital Kuala Lumpur, Low Yatt Plaza dan lain lain, anda boleh guna LRT sahaja. Tak perlu terperangkap dalam jam dan bayar parking kereta yang sangat mahal di Kuala Lumpur ni.

Homestay Kuala Lumpur Murah di Pangsapuri Mawar Bandar Baru Sentul
Homestay Kuala Lumpur Murah di Pangsapuri Mawar Bandar Baru Sentul


Apakah kelebihan jika booking homestay kuala lumpur ni?

Homestay Kuala Lumpur kami berada di blok rumah paling besar di Pangsapuri Mawar iaitu Blok C. Ada 3 Blok di Pangsapuri Mawar iaitu Blok A, B dan C. Rumah yang paling luas dan anda puas hati jika ada ramai tetamu bersama.

Anda akan dapati lokasi homestay kuala lumpur KL ini paling strategik dan mudah berurusan di seluruh KL. Highway Duke, Highway AKLEH memudahkan anda nak ke mana mana sahaja dalam KL ni.

Harga homestay kuala lumpur ini sangat berpatutan berbanding homestay sekitar yang sangat mahal kerana lokasi hot ini.

Bayangkan UTC Kuala Lumpur KL hanya berada bersebelahan dengan homestay kuala lumpur ini! Anda pun boleh berurusan di UTC berjalan kaki sahaja. Mana tau anda tiba tiba teringat nak bayar bil atau urusan JPJ, TNB, Indah Water dan lain lain. No Problem. Malam malam pun boleh berurusan di UTC Kuala Lumpur KL.

Anda nak beli bahan mentah? Pasar Sentul dekat je sebelah UTC tu. Anda boleh memasak di homestay kuala lumpur kami. Kalau malas, ada banyak kedai makan berhampiran. Ini senarai tempat makan best di Kuala Lumpur berdekatan Sentul < KLIK SINI >. Kedai mamak pun ada. 24 jam buka! Kedai runcit pun ada Speedmart dan lain lain lagi. Senang lah nak beli barang. Kedai hardware pun ada hehe.

Homestay Kuala Lumpur ini sangat dekat dengan pasaraya shopping mall jika anda ingin membeli belah. Tesco Extra Selayang hanya 10 minit. Pasaraya SOGO dan KLCC pula tak sampai 10 minit. Wau dekat jer semua shopping mall di Kuala Lumpur ni. Nak pergi PWTC pun sangat sangat dekat. Kalau ada expo dan pameran, memang sangat sesuai tinggal di homestay kuala lumpur kami. Shopping heaven kalau di KL ni. Untuk list tempat shopping best < KLIK SINI > .

Homestay Kuala Lumpur KL kami mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air. Lengkap dengan Aircond dan shower heater. Peti sejuk dan mesin basuh juga disediakan. Bantal dan Toto extra juga disediakan.


Homestay Kuala Lumpur - Bilik Utama Aircond
Homestay Kuala Lumpur - Bilik Utama Aircond

Homestay Kuala Lumpur - harga murah
Homestay Kuala Lumpur - harga murah

Pandangan Luar Homestay Kuala Lumpur
Pandangan Luar Homestay Kuala Lumpur

 

Rasa nak booking Homestay Kuala Lumpur kami sebab harga lebih murah dan boleh bawa lebih ramai ahli keluarga?

Whatsapp SEGERA En Nizam Kang Palio 012-6963590







Link Pelaburan Lain Jika Anda Berminat:
        
ü          Pelaburan ASB Terbaik
ü          Pelaburan Unit Trust Terbaik
Lawati FB Page Homestay Kuala Lumpur = 



 
Read More

Hotel Near PWTC : Hotel Dekat Area PWTC

Hotel Near PWTC : Hotel Dekat Area PWTC

Senarai hotel berdekatan dengan Homestay Kuala Lumpur Kami. In Case anda tetap nak duduk hotel....

banyak hotel-hotel berdekatan dengan PWTC, tapi harga memang agak mahal dan selalu penuh. Booking awal ok?


homestay kuala lumpur near pwtc
Hotel Sunway Putra Kuala Lumpur
– Hotel bertaraf 5 bintang yang terletak lebih kurang 300 meter dari PWTC.
Rating – 8.0/10
Rate harga – RM360+semalam


Vistana Hotel Kuala Lumpur near homestay kuala lumpur
Vistana Hotel Kuala Lumpur

– Hotel bertaraf 4 bintang yang terletak lebih kurang 600 meter dari PWTC.
Rating – 7.6/10
Rate harga – RM200+ semalam


Grand Season Hotel Kuala Lumpur near homestay kuala lumpur
Grand Season Hotel Kuala Lumpur



–  Hotel bertaraf 4 bintang yang terletak lebih kurang 700 meter dari PWTC.
Rating – 7.5/10
Rate harga – RM170+ semalam


Seri Pasific Hotel Kuala Lumpur near homestay kuala lumpur
Seri Pasific Hotel Kuala Lumpur 



– Hotel bertaraf 5 bintang yang terletak lebih kurang 200 meter dari PWTC.
Rating – 8.1/10
Rate harga  – RM250+ semalam


Yija Hotel Kuala Lumpur near Homestay Kuala Lumpur
Yija Hotel Kuala Lumpur


– Hotel bertaraf 1 bintang yang terletak lebih kurang 0.3km dari LRT Sultan Ismail untuk ke PWTC.
Rating – 7.7/10
Rate harga – RM100+ semalam


Semua maklumat diperolehi daripada Agoda <Klik SINI>

Rasa nak booking Homestay Kuala Lumpur kami sebab harga lebih murah dan boleh bawa lebih ramai ahli keluarga?

Whatsapp SEGERA En Nizam Kang Palio 012-6963590







Link Pelaburan Lain Jika Anda Berminat:
        
ü          Pelaburan ASB Terbaik
ü          Pelaburan Unit Trust Terbaik
Lawati FB Page Homestay Kuala Lumpur = 

















Read More

Shopping di Kuala Lumpur, Stay di Homestay KL Kuala Lumpur Sentul Murah Kami

MyFEST 2015 adalah masa yang terbaik untuk membeli-belah!

Setiap hari adalah hari yang baik untuk membeli-belah di Malaysia, bukan hanya semasa cuti, perayaan dan tempoh jualan. Ini kerana rakyat Malaysia suka membeli-belah dan tidak memerlukan sebab untuk memukul pusat membeli belah dan kedai-kedai. Ia begitu berjangkit bahawa walaupun pelancong akan menghabiskan masa yang menyimpan troli membeli-belah mereka sepanjang berada di sini.

menginap di Homestay KL Kuala Lumpur Murah
Membeli belah dan menginap di Homestay KL Kuala Lumpur Murah

Tahukah anda, KL adalah pusat pelancongan dan membeli belah utama di Malaysia? Hampir apa sahaja boleh dibeli di Kuala Lumpur. Ia adalah syurga membeli belah bagi kaki shopping. 

Apa yang anda tunggu lagi? Penginapan di homestay kl kuala lumpur pwtc sentul pada harga yang murah dan berpatutan. Lokasinya sangat strategik dan mudah akses ke LRT. Anda boleh membeli belah seharian suntuk di seluruh Kuala Lumpur dengan hanya menaiki LRT dan monorail.


Membeli-belah dalam 3 jualan besar tahunan


Seluruh negara meraikan MyFEST 2015 dan lot jadi aktiviti-aktiviti yang berbaris untuk menyambut pelancong dari seluruh dunia, termasuk jualan! Terdapat tiga jualan besar yang dianjurkan oleh Tourism Malaysia:

1Malaysia GP Sale (Mac 2015)
1Malaysia Karnival Jualan Mega (Julai - Ogos 2015)
Tahun 1Malaysia Jualan Akhir (November - Disember 2015)

1Malaysia GP Sale diadakan bersempena dengan Formula tahunan 1 Grand Prix. Ini adalah masa yang sesuai untuk pelancong untuk menikmati perlumbaan Formula 1 dan pada masa yang sama pergi untuk pengembaraan membeli-belah. Sebaliknya, 1Malaysia Mega Sale Canival, "ibu daripada semua jualan" menawarkan pelancong pelbagai diskaun, insentif dan promosi di banyak perkhidmatan di seluruh negara. Jualan 1Malaysia Akhir Tahun merupakan acara membeli-belah besar yang wrap sehingga tahun dengan bang a. Pelanggan akan menarik barisan acara fesyen berkaitan, hiburan dan membeli-belah di seluruh negara promosi. Bukan itu sahaja! Terdapat juga akan menjadi 1Malaysia Unified Sale oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan Malaysia dengan kerjasama dewan perniagaan dan persatuan perdagangan.

Membeli-belah semasa tempoh jualan perayaan

Malaysia adalah sebuah negara pelbagai festival dan adalah antara salah satu daripada beberapa negara yang paling banyak cuti umum di dunia. Malaysia meraikan dua jenis cuti umum - cuti kebangsaan dan negeri. Cuti kebangsaan dirayakan di seluruh Malaysia dan cuti negeri dirayakan di negeri-negeri tertentu. Jualan biasanya diadakan bersempena dengan perayaan-perayaan kebangsaan, seperti Hari Raya (Eid ul-Fitr), Tahun Baru Cina, Deepavali dan Krismas Jualan. Perayaan-perayaan ini juga mungkin bertepatan dengan 3 jualan besar tahunan, 1Malaysia GP Sale, 1Malaysia Karnival Jualan Mega 1Malaysia dan Jualan Akhir Tahun. Ini adalah masa yang tepat untuk membeli hadiah untuk yang tersayang untuk meraikan perayaan-perayaan ini. Membuat mereka tersenyum dengan hadiah untuk menyatakan penghargaan anda.

Membeli-belah semasa cuti sekolah

Cuti sekolah yang panjang merupakan masa yang sesuai untuk membeli-belah kerana ramai peruncit akan mempunyai jualan dan promosi, seperti Jualan Kembali ke Sekolah dan juga jualan yang bertepatan dengan jualan besar negara. Selalunya, terdapat 3 segi cuti sekolah setiap tahun, termasuk satu yang paling lama pada akhir tahun ini.

Membeli-belah dalam acara-acara khas

Malaysia kini sebagai salah satu destinasi perniagaan paling digemari di Asia Tenggara. Oleh itu, pelbagai acara menarik akan diadakan sepanjang MyFEST 2015. Antaranya ialah 1Malaysia International Shoe Festival, Pameran Perabot Antarabangsa Malaysia, Kecantikan Ekspo Antarabangsa, Malaysia Pameran Barang Kemas Antarabangsa dan banyak lagi. Semasa pameran dan ekspo, akan ada pertukaran perdagangan perniagaan dan aktiviti jualan. Ini adalah masa yang apabila peserta industri dan pengguna boleh mengambil kesempatan daripada tawaran dan promosi.


NU SENTRAL, KUALA LUMPUR


Cari syurga membeli-belah anda di tengah-tengah KL Sentral. Nu Sentral adalah pusat membeli-belah yang bergaya terkini yang sentiasa sibuk-Kuala Lumpur. Pusat membeli belah lapan tingkat mempunyai bumbung hijau yang besar dengan pelbagai ruang hiburan, makan di tempat terbuka dan ciri-ciri unik yang lain untuk pengalaman membeli-belah yang menarik. Salah satu daripada kedai-kedai runcit utama yang terdapat dalam Nu Sentral adalah Parkson, Sam Groceria, Hush Puppies, Sephora, Mesin, L'occittane, Focus Point, Cotton On, dan Lewi. Terdapat juga ada kekurangan restoran-restoran di Nu Sentral, di mana pembeli boleh menuju ke Sushi Tei, Coffee Planet, BORANGPERMOHONAN Food Court, Starbucks, O'Brien, Tony Roma dan The Loaf untuk pengalaman gastronomi memuaskan.

SURIA KLCC

Suria KLCC adalah destinasi membeli-belah terulung di Malaysia yang terletak di berprestij Kuala Lumpur City Centre (KLCC). Ia menawarkan pelbagai barangan dan perkhidmatan yang terdiri daripada fesyen, hiburan, seni & budaya untuk makanan dekat dan jauh. Suria KLCC dikelilingi oleh hotel, bangunan pejabat, taman dan menari indah air pancut, jam menjanjikan keseronokan santai.

PAVILION KUALA LUMPUR

Pavilion Kuala Lumpur terletak di tengah-tengah kawasan Bukit Bintang yang bergaya. Alami keseronokan syurga runcit ini dengan 500 cawangan yang menawarkan yang terbaik makanan, fesyen, dan menyeronokkan. Sesungguhnya Pavilion Crystal Fountain, Tertinggi Liuli Crystal Fountain di Malaysia seperti yang disahkan oleh Malaysia Book of Records. Tujuh dibezakan kawasan membeli-belah butik rumah perdana dari seluruh dunia.

Fahrenheit 88

Hayati pengalaman membeli-belah baru di Fahrenheit 88, terbaru dan paling ikonik destinasi membeli-belah Kuala Lumpur untuk warga kota muda. Nadi baru di bandar, Fahrenheit 88 mempunyai jari pada nadi hari ini, dengan lebih daripada 250 kedai-kedai runcit berlabuh oleh kedai utama UNIQLO yang pertama di kawasan panas Malaysia, F & B, dan pusat-pusat hiburan sepanjang lebih tujuh tingkat ruang membeli-belah. Penemuan-penemuan paling hangat mula di sini.

Starhill Gallery


Starhill Gallery disenaraikan sebagai salah satu daripada "pusat membeli-belah yang paling indah di Asia". Sebagai perintis dalam mewah antarabangsa, permukaan hadapan bangunan yang tersendiri daripada avant-garde seni bina adalah serta-merta. Dibina dengan negeri-of-the-art teknologi, ia menyampaikan galeri pengalaman yang kaya untuk bertualang. Tujuh tingkat mewah menawarkan kualiti, privasi dan eksklusif. Ikon antarabangsa mewah dan peruncit utama di dunia berada di sini, termasuk beberapa butik jam tangan mewah yang berdiri sendiri jarang dilihat di dunia

LOT 10

Ruangan bawah tanah yang terkenal di peringkat mahkamah makanan Lot 10 itu membawa bersama-sama beberapa makanan jalanan terbaik Malaysia di lokasi yang mudah satu. Tanpa kompromi terhadap kualiti, beberapa masakan terbaik adalah untuk mempunyai di sini. Pusat membeli belah itu sendiri adalah rumah kepada hanya Store National Geographic Malaysia, dan H & M bergaya. Akhir sekali, The Studio Pelakon dan kelab malam Rootz atas off banyaknya ini hiburan di atas bumbung.

SUNGEI WANG PLAZA

Juga dikenali sebagai "The River Of Gold", Sungei Wang Plaza mempunyai daya tarikan kepadanya yang menawan hati penduduk tempatan dan pelancong. Terletak di kawasan Segitiga Emas, Sungei Wang Plaza menawarkan pengunjung lebih daripada 800 kedai runcit dalam satu syurga membeli-belah, lengkap dengan tempat letak kereta yang mencukupi, kemudahan fungsi dan pengangkutan awam boleh diakses. Tempat untuk segala macam barang dagangan dan barang kecil yg murah.

AVENUE K

Avenue K merupakan pusat bandar paling sejuk Kuala Lumpur di mana seni dan kreativiti diraikan. Baru Avenue K bertujuan untuk memanjakan nafsu runcit anda, memenuhi keperluan hiburan anda dan memuaskan selera anda untuk makan terkemuka.
AK menawarkan pengalaman yang menarik dan tempat yang bergaya di mana pembeli boleh berehat dan memanjakan diri mereka. Dengan lebih daripada 58 pilihan tempat makan yang menarik termasuk Samba Brazil Churrascaria Steakhouse, Ayers Rock Butcher dan Johnny Rockets, tidak ada keraguan bahawa Avenue K adalah syurga foodie ini. Mempunyai permainan bowling di Black Bull dan kagum dengan bertemakan tarikan pakar, Discoveria dengan pameran interaktif pertama mereka, Dinoscovery oleh Dinosaur Live! Avenue K - Buat Kawan. Buat Trend.

BUKIT BINTANG PLAZA

Bukit Bintang Plaza dinamakan sempena daerah dan jalan sepanjang mana ia terletak, tanda terkenal yang lalu. Hari ini, ia masih berkilau dengan nilai-untuk-wang barangan yang dipamerkan. A turun-ke-bumi, pengalaman membeli-belah yang sahih menanti mereka yang mencebur diri. Fikirkan pemburu harta bukannya pembeli, dan anda akan pasti akan gembira dengan pengalaman membeli-belah dilupakan.

Homestay KL Kuala Lumpur Sentul Murah menjadikan pengalaman membeli belah anda lebih menyeronokkan dan memudahkan. Setiap tahun, ramai menginap di homestay ini untuk bershopping dan membeli belah sakan.


Link Pelaburan Lain Jika Anda Berminat:
        
ü          Pelaburan ASB Terbaik
ü          Pelaburan Unit Trust Terbaik
Lawati FB Page Homestay Kuala Lumpur = 
 

Read More

Tempat Menarik dilawati di Kuala Lumpur untuk kanak-kanak

Tempat sesuai untuk bawa kanak-kanak melawat di Kuala Lumpur

Jika anda menginap di homestay Kuala Lumpur Sentul Murah, tak sah jika anda tidak membawa anak-anak anda berjalan-jalan di sekitar Kuala Lumpur. Banyak tempat-tempat menarik yang mungkin anda pernah dengar dan ada yang anda langsung tidak tahu!

Mari kita lihat tempat-tempat menarik tersebut di sekitar Kuala Lumpur.


Homestay Murah Kuala Lumpur Sentul
Farm In The City Kuala Lumpur










 

 

 

Farm In The City

Tempat ni memang menarik sangat untuk-kanak. Confirm suka. Boleh main binatang dan beri binatang makan (animal feeding) dan ada persembahan binatang. Terletak tak jauh dari pusat bandar Kuala Lumpur.

Banyak binatang yang terdapat di sini.

Kidzania Malaysia Homestay Murah Kuala Lumpur Sentul
Kidzania Malaysia Kuala Lumpur









 

 

 

Kidzania Malaysia

Kanak-kanak pasti suka bermain di sini. Terdapat berbagai aktiviti role play untuk mereka. Terletak di Curve NX, No. 18, Jalan PJU7/5, Mutiara Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor. Antara destinasi pilihan terutamanya waktu cuti sekolah.

Sangat sesuai jika mahu anak anda lebih aktif dan minda lebih cerdas. Kanak-kanak di kidzania Malaysia akan bermain role play yang sebenar dengan peralatan dan tugas sebenar. Namun akan diawasi oleh petugas yang ramai untuk keselamatan dan kelancaran program.


Petrosains homestay murah kuala lumpur Sentul
Petrosains Kuala Lumpur











Petrosains Kuala Lumpur

Sebuah tempat dengan teknologi sains yang canggih dan membuka mata kanak-kanak untuk minat dengan bidak sains dan teknologi.

Aktiviti di sini sangat baik untuk membantu anak-anak supaya lebih pintar dan cerdas. Kadang-kadang ibubapa pun melopong mulut kerana kecanggihan peralatan di sini! 

Terletak di Persiaran Petronas, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia.




Breakout Real Escape Homestay murah Kuala Lumpur Sentul
Breakout Real Escape












 

 

Breakout Real Escape


Satu lagi lokasi "Role Play" menarik untuk kanak-kanak dan ibubapa di Kuala Lumpur. Ibubapa dan kanak-kanak akan diberikan permainan dan cabaran menyelesaikan masalah. Lokasi Breakout Real Escape adalah di L2-16 (Level 2) Avenue K Shopping Mall (LRT KLCC station) Kuala Lumpur. 156, Jalan Ampang 50450 Kuala Lumpur.


aquaria klcc homestay murah kuala lumpur sentul
Aquaria KLCC Kuala Lumpur















Aquaria KLCC


Jika anak anda minat dengan hidupan air seperti ikan dan penyu. Di sini adalah tempat terbaik untuk melihat berbagai-bagai spesis hidupan laut di dalam akuarium.

Pengalaman melawat ke Aquaria KLCC adalah seperti sedang berjalan di dalam lautan. Terdapat juga lantai bergerak jika anda keletihan untuk melangkah.

Terletak di Kuala Lumpur Convention Centre Complex, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Malaysia.


Menginap di homestay kl murah dan anda dapat melawat semua tempat ini dengan mudah dan selesa. Tempah sekarang!


    Link Pelaburan Lain Jika Anda Berminat:
            
    ü          Pelaburan ASB Terbaik
    ü          Pelaburan Unit Trust Terbaik
    Lawati FB Page Homestay Kuala Lumpur = 



    Read More

    Homestay Kuala Lumpur Sentul Murah (Apartment Mawar Sentul - Sebelah Star LRT Sentul Timur)

    Homestay Kuala Lumpur Sentul ini adalah sebuah apartment yang terletak di Apartment Mawar, Bandar Baru Sentul Kuala Lumpur. Lokasi apartment ini adalah berhampiran dengan LRT Sentul Timur iaitu stesen LRT terakhir dan berada di tengah-tengah Kuala Lumpur / Centre of Kuala Lumpur. Anda hanya perlu berjalan kaki untuk ke LRT tersebut!

    Jika anda ada urusan di Kuala Lumpur, Homestay Kuala Lumpur Sentul kami pasti adalah pilihan yang terbaik kerana ia berada di tengah-tengah pusat bandaraya KL dan sangat mudah ke mana-mana sahaja lokasi di dalam Kuala Lumpur samada anda drive atau anda hanya menaiki LRT dan Monorail.

    Homestay Kuala Lumpur Sentul ini berada di tingkat 9 yang tinggi dan jauh dari kebisingan. Pemandangan dari luar tingkapnya juga menarik. Anda boleh lihat cahaya cantik daripada jauh (boleh nampak Genting Highland View) dan ia sentiasa berangin. Jangan risau kerana Homestay Kuala Lumpur Sentul ini mempunyai 3 lif untuk naik dan turun! Tak ada masalah berebut atau lif rosak. Pasti puas hati. 

    Homestay KL Kuala Lumpur Murah area PWTC dan Sentul
    Homestay KL Kuala Lumpur Murah area PWTC dan Sentul


    Alamat Homestay Sentul Kuala Lumpur = 

    C-9-10 Apartment Mawar
    Bandar Baru Sentul
    Jalan 7/48A
    51000 Kuala Lumpur

    Koordinat GPS: (3°11'4"N 101°41'50" atau 3.184757, 101.697452 )

    Peta GOOGLE MAP ke Homestay Sentul Kuala Lumpur
    <KLIK SINI>


    Homestay ini sangat hampir dengan kawasan-kawasan utama di tengah Kuala Lumpur seperti PWTC, KLCC, Hospital Kuala Lumpur HKL, Hospital Tawakal, pasaraya SOGO, Jalan Tuanku Abdul Rahman TAR, Ibu pejabat MARA dan lain-lain lagi.

    Apartment ini adalah apartment yang besar dan mempunyai 3 bilik tidur dan tiga bilik air. Ia lengkap dengan kemudahan TV Astro, sofa, mesin basuh, peti sejuk, shower heater, meja makan, kemudahan memasak dan lain-lain.


    BILIK TIDUR 1
    - Katil Queen + Aircond
    Yes
    BILIK TIDUR 2
    - Katil Queen
    Yes
    BILIK TIDUR 3
    - Katil Single
    Yes
    RUANG TAMU
    - Sofa
    - Astro
    - Meja Makan
    Yes
    BILIK AIR
    -2 bilik air shower heater
    Yes
    DAPUR
    - Alatan Memasak
    Yes

    Apartment ini adalah apartment yang paling luas dalam blok Apartment Mawar Sentul iaitu Blok C. Ia menghadap ke arah Genting Highland. Ini bermakna, pada waktu malam anda akan mandapat tiupan angin sepoi sepoi bahasa dan menyamankan.

    Ciri-ciri keselamatan di apartment ini sangat bagus. Ia lengkap dengan pengawal dan mempunyai banyak CCTV di sekitar kawasan.

    Anda mungkin juga berminat info lain Homestay Sentul Kuala Lumpur:

     

     


    Link Pelaburan Lain Jika Anda Berminat:
            
    ü          Pelaburan ASB Terbaik
    ü          Pelaburan Unit Trust Terbaik
    Lawati FB Page Homestay Kuala Lumpur = 

     

     

     


    Read More

    Cara Booking

    Homestay Kuala Lumpur Sentul

    Weekday (Isnin-Khamis) = RM250

    Weekend (Jumaat-Ahad)= RM300

    Cuti Umum/Sekolah = RM350

    * Satu Malam bermaksud = jika booking 1hb, maka check-in ialah pada 1hb (selepas jam 2p.m) dan check-out pada 2hb (sebelum jam 12p.m).

    Sila Bank-in Deposit ke Maybank 164258442407 Mohd Nizam Ali dan Whatsapp 012-6963590

    Copyright © Homestay Kuala Lumpur Murah Designed by azhafizah.com